Posted on 15 Comments

Wie helpt de nieuwe ringen testen?

 

Zo werkt het het fijnst: Pennen, verf, penselen en een bak koffie bij de hand (de koffie word steevast koud. Dan ga ik weer teveel op in het werk, haha. Als ik iets víes vind is het koude koffie. Dus overdag drink ik meer water, nog veel gezonder ook, haha!)
De stenen vinden hun weg naar de mensen. Ontroerende mails krijg ik. Wat fijn, wat bijzonder en mooi. Ze mogen zelfs ook in een gewone winkel verkocht gaan worden. Word ik blij van hoor! Als het zover is meld ik het hier, uiteraard.

En wie mij volgt op facebook of instagram heeft ze al gezien: Onlangs maakte ik ook een heel zwikkie ringetjes. Het zijn kleine mixed-media werkjes. Ik hou enorm van de zomerse look. Er is één ding: Ik weet nog niet hoe goed ze zich houden. Ik verkoop ze daarom voor een zacht prijsje, €3,95. (verzenden kost €1,50). Wie wil er in het Test Team? 🙂 De zes ringen hier afgebeeld zijn beschikbaar. Heb je interesse, reageer dan even hieronder, dan mail ik je zodat we gegevens kunnen uitwisselen. Liefst vandaag nog, aangezien ik volgende week echt even vakantie ga inlassen. De zomer moet namelijk flink gevierd! Het liefst met een kleurig ringetje om je vinger;-)

Fijne dag.
XX!Miek

15 thoughts on “Wie helpt de nieuwe ringen testen?

 1. Met een beetje meer verzendkosten (die ik graag betaal natuurlijk) wil ik erg graag zo’n prachtig ringetje testen!

  1. Welke Jeanine?
   Ik heb nog tasjes klaar liggen ook voor je! En volgens mij had je kaarten/ posterkaarten besteld ook. Wij moeten even mailen! 🙂

 2. Ja! Aan mij heb je een goeie want ik heb bezige handen. Eens kijken of ze ik proof zijn 🙂

  1. Goed zo! Haha. voorkeur voor een ring Jonna?

   1. Kies jij maar voor mij ❤️

 3. Ja! Wat zijn ze leuk! 🙂

  1. tof Agnes!

 4. Ik wil ook testen, vind de blauwe leuk maar het maakt eigenlijk niet uit. Maat 18 – 19
  Kan ie nog mee met de stenen?

  1. dat kan Sabine!

 5. Wat zijn ze leuk! Ik wil er ook wel 1 testen hoor 🙂

 6. Ik wil ook graag zo’n ringetje testen. Je bent bezig met mooie dingen! Daarom volg ik je met plezier Groetjes van mij.

  1. Wat lief, dankjewel Janny! Ik heb net het laatste ringetje via Facebook beloofd. 🙁 Oeps! Dat ging snel. Ik hoop dat het goed gaat, maak ik snel nieuwe;-)

 7. Ja duhhh! Ík natuurlijk! Dat moet…ik ben dól op vrolijkheid, dat weet je toch!

  1. Na de vakantie bestel ik nieuwe, nog even een paar weekjes wachten:D
   Kunnen deze ondertussen getest worden. Ben erg benieuwd…

Comments are closed.