Uit.

Let It All OutJa.
Het herfstvakantieverhaaltje is weer uit. Wat was het fijn, zelfs Lief had vrij dus we hadden zeeën van tijd, om te chillen en lummelen en hangen. En te boswandelen- paddestoelen spotten, visites te doen.
En knutselen voor de Hallo, herfst Swap!
Wohoo, wat veel vrolijkheid krijg ik daarvan.
Supertof! Energie! Blijheid!
Tegelijk is de herfst energie bezig in mij. ik heb behoefte om los te laten, naar binnen te gaan, stilte en rust. En warmte, thee, chocola:D Haha.Dus dat gefruts van de afgelopen week, dat paste wel. Lekker aan de knutsel, af en toe even een winkelbezoek, beetje snuffelen en weer een ander kleurtje duct tape, maskingtape, stickertjes, zakjes, inpakpapier mee…

Deze tekening maakte ik vrijdagavond. Grappig hoe het ontstaat… en dat ik daarna weer weet: ohja. Loslaten, uitademen wat je kwijt mag. Adem in… en adem uit.
Fijne avond!
XXmiek

 

2 Replies

 • Wat een prachtige tekening!
  Mijn herfstvakantie was helemaal niet zo fijn, maar vanmorgen bedacht ik me, dat het weer achter me ligt en een nieuwe week voor me.
  Dus diep ademhalen, loslaten en weer met frisse moed aan de slag.
  Jouw tekening heeft voor jou natuurlijk een hele andere betekenis, maar voor mij verwoord hij precies wat ik vanmorgen besloot 🙂

  xx Annemieke xx.

  • Ja. Adem het maar uit Annemieke en nieuwe lucht in…. Bijzonder dat het ook jouw gevoel zo verbeeld! Ik hoop dat je een fijne dag hebt en een betere week dan de herfstvakantie. Dank voor je reactie, betekent veel voor me!

Reacties zijn gesloten.