Over mij

55952381_453130905424408_8560925639853473792_n

Doe dat, wat jou echt blij maakt.

Hoi! Ik ben Annemieke.
Maker, vrouw, moeder. Illustreren doe ik (bijvoorbeeld voor Lunadea), en ik maak schilderijen. Dit doe ik vanuit huis, dus ik combineer alle familiepraktijken met het maken.Ik word blij van mijn gezin. Van de seizoenen, die ik nog beter meekrijg nu ik dagelijks wandelingen maak met ons nieuwsgierige, blije hondje Kees. Van lekker eten (ook wel van koken), van het bos, van muziek- vooral live, van mooie verhalen, kunst, samenwerken. Ik ben geen sporter maar wandel graag en probeer toch goed mijn lijf te voelen (en mijn hoofd uit te zetten) door yoga te doen. Ik hou van vakantie en probeer dat gevoel in het dagelijks leven vast te houden.
Ik luister graag en veel naar podcasts, ik lees boeken, en hang veel op Instagram.

Soms vind ik het ook ingewikkeld, datzelfde fijne, maar drukke leven, en daar probeer ik ook openhartig over te zijn.

Wil je mij volgen en zien wat mij bezighoudt, bekijk dan mijn Instagram feed @annemieke.bouwman of volg mij op Facebook.
Heb je een opdracht, vraag of een opmerking? Kan je niet vinden wat je zoekt? Of wil je mij even vertellen waar jij blij van word? Tof!
Dat kan via dit formulier.

XXmiek
Annemieke Bouwman
Beekberg 30
7772DN Hardenberg
KvK 69955964
BTW NL128113455B01

8 thoughts on “Over mij

 1. Hola Miek! Wat is het hier prachtig! En wat ben je goed bezig! Ik raak er helemaal kriebelig van, want dat willikookwillikookwillikook doen allemaal, zo mooi.

  1. Haha, dankjewel Dymph!Heerlijk om te horen, want dat krijg ik dus bij jou ook altijd, die maak-kriebels. Fantastisch hoe inspiratie over en weer schiet. XX!

 2. Jemig Miek, wat heb je dat raak geschreven. Met humor en toch diepte en ook weer licht en zo jou! Kwam echt even binnen!

  1. Haha lieve Von! Nou dankjewel. Blij dat jij mij hier ook in herkent. Anders had ik misschien toch even moeten her-schrijven;-)

 3. Hallo Mieke,

  ik volg je sinds kort op Instagram. Wat maak je mooie dingen. Zag zojuist je kaartenrekje met kaarten. Mooi.
  Zelf ben ik ook creatief bezig en wil mijn illustraties graag op kaarten laten drukken. Zou je tips voor me hebben waar ik dat zou kunnen laten doen/waar laat je zelf je kaarten drukken? Ik zou ze graag op wat mooier papier gedrukt hebben dan standaard.
  Ik hoop dat je me wat tips kunt/wilt geven.
  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Bonnie Bouman

  1. Hoi Bonnie! Dankjewel 🙂 Ik zal je morgen even mailen. XX!

 4. Ha Miek,

  heb je op een fair in twente gezien en vind je werk echt mooi. We willen je graag persoonlijk mailen, maar kunnen nergens contact gegevens vinden. Wil je ons een mail sturen?

  Groet Hippe Hebbedingen Fair

  1. ik heb gemaild hoor! En een contactformulier toegevoegd… Haha. XX

Leuk als je reageert!