Wie?


Doe dat, wat jou echt blij maakt.
Dat is wel de kern denk ik:-) Wat mij écht blij maakt is als ik iets aan het creëren ben. Ik illustreer, schilder, ga héél soms ook nog achter de naaimachine zitten. Vaak zijn het snelle schetsen, ideeën die er om schreeuwen om werkelijkheid te worden. Als ik er voor ga zitten dan vinden ze hun vorm. Ik droom ook vaak en veel. En de wereld waar die dromen vandaan komen, die raakt de wereld van mijn tekeningen en andere maaksels.
Ik ben al een eeuwigheid blij met mijn lief, ben hartstikke Mama, hou van Mooie dingen, van Mensen, van ons ondeugende poezenbeest, Muziek, de Maan, en van hoe alles zijn weg wel vind als je op houdt met trekken en sturen 🙂
Oh. En wat ik ook doe… ik doe het altijd met hartjes.

Het bloggen is inmiddels verleden tijd, maar wil je mij volgen en zien wat mij bezighoudt, bekijk dan mijn instagram feed (dat kan gewoon hier op de website) of volg mij op facebook. Instagram is meestal het meest up-to-date…

En voel je welkom in mijn Etsy winkeltje: http://www.etsy.com/nl/shop/XXmiek

Heb je een commissie, vraag of een opmerking? Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem gewoon even contact op!
Dat kan via dit formulier.

8 Replies

  • Haha, dankjewel Dymph!Heerlijk om te horen, want dat krijg ik dus bij jou ook altijd, die maak-kriebels. Fantastisch hoe inspiratie over en weer schiet. XX!

 • Hallo Mieke,

  ik volg je sinds kort op Instagram. Wat maak je mooie dingen. Zag zojuist je kaartenrekje met kaarten. Mooi.
  Zelf ben ik ook creatief bezig en wil mijn illustraties graag op kaarten laten drukken. Zou je tips voor me hebben waar ik dat zou kunnen laten doen/waar laat je zelf je kaarten drukken? Ik zou ze graag op wat mooier papier gedrukt hebben dan standaard.
  Ik hoop dat je me wat tips kunt/wilt geven.
  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Bonnie Bouman

Leuk als je reageert!