Wie?

55952381_453130905424408_8560925639853473792_n

Doe dat, wat jou echt blij maakt.

Hoi! Ik ben Annemieke en ik word blij van…
Mijzelf:) Ik ben graag alleen, wat handig is, gezien mijn werk en favoriete bezigheden. Ik word ook blij van mijn gezin. Van de seizoenen, die ik nog beter meekrijg nu ik dagelijks wandelingen maak met ons nieuwsgierige, blije hondje Kees. Van lekker eten (ook wel van koken), van het bos, van muziek- vooral live, van mooie verhalen, kunst, samenwerken. Ik ben geen sporter maar wandel graag en probeer toch goed mijn lijf te voelen (en mijn hoofd uit te zetten) door yoga te doen. Ik hou van vakantie en probeer dat gevoel in het dagelijks leven vast te houden.
Ik luister graag en veel naar podcasts, ik lees boeken, en hang soms wat teveel rond op Instagram.

Illustreren doe ik voor Lunadea, en ik maak schilderijen. Dit doe ik vanuit huis, dus ik combineer alle familiepraktijken met het maken.
Soms vind ik het ook ingewikkeld, datzelfde fijne, maar drukke leven, en daar probeer ik ook openhartig over te zijn.

Het bloggen is inmiddels verleden tijd, maar wil je mij volgen en zien wat mij bezighoudt, bekijk dan mijn Instagram feed (dat kan gewoon hier op de website) of volg mij op Facebook.
Heb je een opdracht, vraag of een opmerking? Kan je niet vinden wat je zoekt? Of wil je mij even vertellen waar jij blij van word? Tof!
Dat kan via dit formulier.

XXmiek
Annemieke Bouwman
Beekberg 30
7772DN Hardenberg
KvK 69955964
BTW NL128113455B01

8 Replies

  • Haha, dankjewel Dymph!Heerlijk om te horen, want dat krijg ik dus bij jou ook altijd, die maak-kriebels. Fantastisch hoe inspiratie over en weer schiet. XX!

 • Hallo Mieke,

  ik volg je sinds kort op Instagram. Wat maak je mooie dingen. Zag zojuist je kaartenrekje met kaarten. Mooi.
  Zelf ben ik ook creatief bezig en wil mijn illustraties graag op kaarten laten drukken. Zou je tips voor me hebben waar ik dat zou kunnen laten doen/waar laat je zelf je kaarten drukken? Ik zou ze graag op wat mooier papier gedrukt hebben dan standaard.
  Ik hoop dat je me wat tips kunt/wilt geven.
  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Bonnie Bouman

Leuk als je reageert!