Geplaatst op 6 Reacties

Onderweg: een Sneak Preview

Goed. Al dat ges w a p is misschien alleen leuk voor wie er aan meedoen,
dus bent u geen postliefhebber, zap dan maar gauw weg.
Ik heb me een voorpret.
En velen met mij!
Kijk even mee. (Ik wilde wel een flashy filmje ervan maken maar dat zoeken we eerst even uit. Voorlopig doen we het even op de ouderwetsche scroll manier;-)
Welke zal voor jou zijn..?
swap11 swap12swap10

IMG_1648.JPG
IMG_1647.JPGIMG_1644.JPGIMG_1646.JPGIMG_1650.JPGIMG_1655.JPGIMG_1656.JPGIMG_1645[1]swap3swapmcswap4 swap5 swap6 swap7 swap8swap9swap13

swap14Dit is vast niet alles. Ik heb niet van iedereen foto’s ontvangen. De meeste heb ik van IG af geplukt. En inmiddels zie ik door de bomen het bos niet meer;-)

Ik vind het allemaal zo vrolijk, en mooi, en lief! De A a n d a c h t die er aan besteed is is overal zichtbaar. Morgen zullen de eerste enveloppen aankomen,  er zal nog wel wat vertragen (we weten hoe dat gaat bij de post..) maar ik verheug me al op blije uitpak-mensen. Geniet er van, lieve swapsters ! Laat hieronder linkjes achter als je er over blogt, of gewoon even wat je ervan vond.
Ik denk nu al dat er, naast de kidsswap, een Zomer editie moet komen:-)
Slaap lekker voor strakjes!
XXmiek

Geplaatst op 9 Reacties

#lentekriebelsswap

Het is het laatste weekend. Iedereen is druk aan het voorbereiden, de spanning stijgt…
Misschien zit jouw swapmaatje hiertussen! Oeh!
Hier een paar screenshotjes van #lentekriebelsswap op ig.

IMG_1630[1]
IMG_1598[1]
En inmiddels zijn we zo ver dat er ook kinderen mee willen doen. Logisch! Als moeders zo enthousiast aan het swappen gaan mogen zij ook. Dus ik organiseer ook gewoon een Kidsswap. Daarbij zal ik het koppelen zelf gaan doen, hierbij een beetje rekening houdend met de leeftijd.
Binnenkort meer hierover… Eerst deze swap afronden;-) Maandag verzenden we!

Fijn weekend!
XXmiek

Geplaatst op

De Swap ’till You Drop!

Vrijdag de dertiende.
De uitpakdag van de Swap Till You drop!
Ik mocht een cadeautje maken voor Kelly.Dontsearchforhappiness

We mochten wat kernwoorden en een quote opgeven als houvast voor de swapmaatjes. Kelly’s quote:  “Don’t search for happiness. Create it!”
Vrouw naar mijn hart:-) Daar ging ik dus mee aan de slag en wat vond ik het pittig om iets te maken zonder zeker te weten wat de ontvanger er van gaat vinden. Brr. Maar is dat eigenlijk niet altijd zo? Dus, daar ging mijn swap: met deze quote, een lenteslingertje en wat kaarten.
Die lenteslinger zat me nogal dwars.
Ik heb wat van Kelly haar naai kunsten mogen bewonderen op ig en fb en daar zakte mij de moed van in de schoenen. Wat een heldin. Hele prinsessenjurken en carnavalkostuums. Maar het is nu eenmaal zo: ik ben nogal van de hatseflats en van “Omarm de imperfectie” en dus de rafelrandjes dus ik deed het gewoon op z’n Mieke’s… En guess what? Kelly is er bliede met! Fieuw:-) (en anders hangt ze ’t maar ergens in een hoekje in de tuin of zo..)

detail slinger(de vilten bolletjesslinger hangt hier nog hoor. Is van Return to Sender)
slingr
En mijn envelop was al gearriveerd. Van Deirdre uit Ierland! Dat vond ik op zich dus al bijzonder genoeg, haha. Maakte me niet uit wat ze gemaakt had, alles was goed. Het moest een week in de kast bewaard worden want we mochten vanavond pas om 21 uur uitpakken. Wat een oefening in geduld…
“Just Breathe”. Dat schoot mij te binnen toen ik een quote op moest geven. Ik vind de song van Pearl Jam zo te gek.

Dee schreef: “The idea is that in your Chaotic, sweet world, you get to sit down with a cup of tea or glass of wine and Just Breathe.” I will, Dee! Enjoying my glass of wine right now;-) Thank you so much!

coastersteapotcoaster
Excuus voor de slechte foto’s. Maar ik wilde ook gewoon nú het logje maken.
Zo. Nu ga ik nog even genieten van mijn wijntje en eens even bedenken wat ik ga maken voor mijn L E N T E kriebels SWAP!
Lieve Anouk, dankjewel voor het organiseren van deze toffe swap. 
Fijn weekend lieve mensen!
XXmiek

Geplaatst op 6 Reacties

Ruilen!

Instagram is zo tof. Eén grote poel van inspiratie. Ik volg illustratoren van over de hele wereld, natuurfotografen, een heel bekende engelse kok, vriendinnetjes en vooral heel veel creatievelingen. Ik vind het heerlijk om er af en toe (kuch) even doorheen te scrollen. Het leuke is dat er echt zoveel verschillende talenten te zien zijn, mooi hoe ieder een heel eigen stijl, techniek, expertise heeft. Erg inspirerend!
Begin oktober benaderde Mary mij: ze wilde graag twee kleine schilderijtjes (zoals hier rechts) van me. Ze wilde eventueel ook wel ruilen? Wat een tof idee! Mary maakt prachtige BLIJ sieraden en ik koos voor een elegante messing armband met de tekst she flies with her own wings.
armbandBeetje gekke foto zo, ik ben duidelijk geen product fotograaf;-) Maar oh, wat is het een mooi sierlijk ding, ’t past me.

hartkettingAfgelopen week ruilde ik met 100%heppie. Ooit volgde ik haar blog wel regelmatig, maar de laatste jaren ben ik minder gaan bloggen en ook veel minder gaan lezen. Tijdgebrek, en fb en instagram nemen het een beetje over eigenlijk. Via instagram ontdekten we elkaar en ontstond er weer een ruil-aktie. En kijk nou toch, hoe mooi! Ik ben echt onwijs blij met het prachtige geborduurde hart (ik hartje hartjes) en het egeltje is zo ontzettend schattig. Met liefde en aandacht gemaakt, dat kan je zien. En dus loop ik al de hele week met een hart om mijn nek. 🙂

egeltje

Kiek dan!
De broche zit op m’n spijkerjack. Dat nu even niet van de kapstok komt, ook al is het heerlijk gevoerd, maar donder! Wat is het winters!
Ik zou eigenlijk wel een winterslaapje willen doen…

Maar nee, geen tijd. Er moeten kadoos ingepakt, posters ingelijst, hangers afgebakken en kettingen afgeregen. Afgerijgd? Haha, beide woorden onbekend. U begrijpt mij vast wel.
Ik ga nog even wat doen, met een flinke pot thee naast mij. En als u iets moois te ruilen heeft, dan weet u mij te vinden;-)

XX!Miek