Geplaatst op 2 Reacties

Engel

Engel. Pentekening, 25x33cm
Engel. Pentekening, 25x33cm

Ik weet ook niet waarom ze nog zo verstopt lag. Volgens mij is ze gewoon af. Ik teken niet vaak op “groot” formaat. Dit is voor mijn doen echt G R O O T. Mijn handen moeten daar aan wennen. Ik zag er telkens nog teveel aan. Dit is de bijgepoetste versie… Leve het digitale tijdperk.
Nu dan, hier is ze. Ook dankzij Tineke die mij vroeg om een beschermengel te tekenen. Ik dacht: “och, maar die is er al!”
3 mei sta ik in elk geval weer op de Local Sunday Market in Enschede en ruim voor die tijd wil ik weer nieuwe ontwerpen laten drukken. Dit lieve engeltje gaat mee hoor.
En wat er verder nog komt- ik zal me laten leiden:) Onlangs vroeg ik op instagram en facebook welke onderwerpen jullie graag terugzien en ik heb er echt mooie tussen gelezen. Op het moment komt er werkelijk nog geen scheet uit. ‘k Heb de afgelopen week echt Vakantie gevierd. En dat was zalig. En nodig, zoals elke vakantie. Maandagochtend… Als alle rust is weergekeerd, dan ga ik lekker verder tekenen aan mijn volgende projectje.
Alleen ik, de pen, het papier.
En een inspirerend muziekje, vooruit.
Ja. Dat klinkt als een plan.
Fijne zondag lieve mensen!

Oh en ideeën mag je hier altijd opperen. En hoe was uw vakantie?
XX!miek