Geplaatst op 6 Reacties

Ruilen!

Instagram is zo tof. Eén grote poel van inspiratie. Ik volg illustratoren van over de hele wereld, natuurfotografen, een heel bekende engelse kok, vriendinnetjes en vooral heel veel creatievelingen. Ik vind het heerlijk om er af en toe (kuch) even doorheen te scrollen. Het leuke is dat er echt zoveel verschillende talenten te zien zijn, mooi hoe ieder een heel eigen stijl, techniek, expertise heeft. Erg inspirerend!
Begin oktober benaderde Mary mij: ze wilde graag twee kleine schilderijtjes (zoals hier rechts) van me. Ze wilde eventueel ook wel ruilen? Wat een tof idee! Mary maakt prachtige BLIJ sieraden en ik koos voor een elegante messing armband met de tekst she flies with her own wings.
armbandBeetje gekke foto zo, ik ben duidelijk geen product fotograaf;-) Maar oh, wat is het een mooi sierlijk ding, ’t past me.

hartkettingAfgelopen week ruilde ik met 100%heppie. Ooit volgde ik haar blog wel regelmatig, maar de laatste jaren ben ik minder gaan bloggen en ook veel minder gaan lezen. Tijdgebrek, en fb en instagram nemen het een beetje over eigenlijk. Via instagram ontdekten we elkaar en ontstond er weer een ruil-aktie. En kijk nou toch, hoe mooi! Ik ben echt onwijs blij met het prachtige geborduurde hart (ik hartje hartjes) en het egeltje is zo ontzettend schattig. Met liefde en aandacht gemaakt, dat kan je zien. En dus loop ik al de hele week met een hart om mijn nek. 🙂

egeltje

Kiek dan!
De broche zit op m’n spijkerjack. Dat nu even niet van de kapstok komt, ook al is het heerlijk gevoerd, maar donder! Wat is het winters!
Ik zou eigenlijk wel een winterslaapje willen doen…

Maar nee, geen tijd. Er moeten kadoos ingepakt, posters ingelijst, hangers afgebakken en kettingen afgeregen. Afgerijgd? Haha, beide woorden onbekend. U begrijpt mij vast wel.
Ik ga nog even wat doen, met een flinke pot thee naast mij. En als u iets moois te ruilen heeft, dan weet u mij te vinden;-)

XX!Miek

Geplaatst op 2 Reacties

Inktober!

Dus ik kwam op Instagram een hashtag tegen: #inktober.
Zoiets probeer ik wel vaker.
Maar dan houd ik het niet vol.
Ik besloot: ik haak in (te laat, eerste week oktober al voorbij) en ik zie wel hoe ver ik kom!
verenDeze veer is verkocht en komt als het goed is, vandaag aan op z’n nieuwe adres.
Is toch geweldig, als mijn tekeningen hun weg naar de buitenwereld vinden! Deze heb ik wel eerst goed gescand hoor… Het wordt vast óók een kaart, ik voel een verencollectie aankomen…
Maar goed, ik maakte er meer.
En ik wil, als het een beetje kan, ze inlijsten en aanbieden in de winkel. Twee staan er al in:
il_570xN.664352497_sjecil_570xN.664354463_thcdNighty Night en Happy Full Moon! kosten elk €15 INCLUSIEF lijstje en verzendkosten!
Klink op de titels voor een link naar XXmiek op Etsy.
Nog niet ingelijst:
1902855_1471209633166685_3924968631416476482_nen gisteren krabbelde ik wat in een zoektocht naar onderwerpen voor nieuwe kaarten…:
1972246_1471637736457208_965445077562798575_nHahaha!
Ik vind ze prachtig, die rare kevers, maar ook werkelijk dood-eng. Geen gezellige kerstkaart-materiaal, maar ik ga er wel meer tekenen. Face your fears of zo! :))

Suggesties, voor #inktober? Roept u maar!
XXmiek!

Geplaatst op

Vier de herfst!

vierdeherfst

Och jongens wat een woei vandaag! Kletterende hagel en zwiepende regen, wat was ik blij dat ik binnen zat. Ik hou er wel echt van hoor, maar natregenen doe ik liefst als ik daarna ook in een heet bad kan opwarmen en dan met m’n pyjama op de bank kan kruipen, met een dekentje over me heen…
Maar. Dus. Dit nieuwe seizoen vraagt om gezelligheid: ik geef een hersftposter+tasje+sleutelhanger weg aan een facebook vriendje. Hoef je mijn pagina: XXmiek dus alleen maar voor te ‘liken’. (let op: het gaat dus om de pagina van XXmiek, niet mijn persoonlijke facebook,) Doe het snel, en delen is lief! Ik trek vrijdag aanstaande (10 okt ’14) een gelukkige winnaar.

En blijkt nu vrijdag dat je niet hebt gewonnen…
Da’s vet balen, maar dan kan je naar de etsy shop en alsnog een kek postertje aanschaffen. Ik ga vanavond namelijk hard aan de slag om ze online te krijgen!