Geplaatst op

Dingen.

Mensen die mij op Instagram volgen (@xxmiek) zijn aardig ‘bij’, maar op facebook en het blog laat ik de boel aardig verslappen momenteel. Het is een beetje ’t één of het ander bij mij, ik zit nu in een fijne maak-flow.
Hier dus even een greep uit de dingen die ik maakte de afgelopen week:
flessenIk tekende op lege plastic, witte dispenser flessen. Heel tof! Mooi upcycle project. Nu ga ik eens op zoek naar (fijne) porseleinstiften, dat lijkt me wel wat, tekenen op servies, theepotten, etc. Smaakt naar meer, dit!
Tsja en de maantjes, die blijven maar komen hè. Is ze niet lief.
maandag
Deze daarentegen, is heel anders. Meer… mannelijk.

ManMaan

Zo inspirerend: scheur of knip een stukje tekst uit de krant of een tijdschrift. Omcirkel de woorden die je aanspreken. De rest kleur je zwart en wat overblijft is een schrapgedicht:schrapgedicht
een familie moet
krankzinnig
mooi
sprookjesachtig zijn

Wil ik nog even aan toevoegen: niks moet. Maar ik hou er van, een beetje krankzinnigheid is hartstikke gezond, nietwaar?

iklees29geschenkenIk ben begonnen in dit boek van Cami Walker, heel fascinerend. “Door te geven focus je op datgene wat je anderen te bieden hebt, waardoor je meer overvloed in je leven uitnodigt”… Ach ja, dat weten we al láng;-) Het sluit mooi aan bij mijn Pay It Forward projectjes. Ik heb mijn lijstjes van vorig jaar weer gepakt, ik maakte al wat en had zo’n schik bij het vullen van de enveloppen. Fijn.
IMG_0515Zo.
Bent u weer een beetje ‘bij’.

Fijne week!
XXmiek