Geplaatst op 4 Reacties

Swapperdeflap!

Ik swapte vorige maand voor het eerst. Haha. Het blijft een raar woord, zo vernederlandst en wanneer ik het uitleg kijken mensen me beduusd aan- dus je maakt en koopt kadootjes voor iemand… Die je niet kent? Nou ja. Precies dat. Meestal volgt daarna een enthousiast “wat tof!”. Ja! Het was heel tof. Eerst heb je de voorpret. En dan, op de swapdag zie je allerlei mooi ingepakte poststukken verzonden worden. En een dag later heb je zelf iets op de mat liggen! Wiehoe! Kijk maar, ik kreeg een heel tof brievenbusdoosje vol winterse gezelligheid gemaakt en verzameld door Wendela (@wendela01):
keihipSwapWendelaMet o.a. warme choco voor de kids, gehaakte handwarmers voor mij (zooo tof! geweldig kleurtje ook!) en veel meer moois. Wat werd ik er blij van!
Gelukkig was mijn swapmaatje ook blij met haar post. Pffieuw. Dat zag er zo uit:
keihipSwapJaaa, fijn hè? Haha.
Mijn kaarten kregen zelfs een ere plaatsje:
keihipKaartenHihi! Echte XXmiek-overload.

Hoe het zover kwam:
Op Instagram zag ik dus al heel regelmatig swaps voorbij komen maar ik had nooit een oproep gezien. Tot ergens in december. Ik zag iets voorbij komen en mailde. De Winterswap werd georganiseerd door instagrammer Marloes (@mloesss) en dit hield in dat zij de lootjes verdeelde en de (minimale) regels bepaalde: het Thema is winter maar dat betekent niet dat alles winters moet zijn, minimaal €5, verzenden op vaste datum. Check.
Ik maakte wat voor Marielle (@keihip). Spannend, want een onbekende dus, en een minimum van €5 is wel duidelijk, maar waar stop je? Hahaha. Je wil geen kniepkeutel zijn maar ook niet te ver gaan. Ik wachtte af tot de laatste week, keek goed rond, besloot dat ik ook mijn gedrukte kaarten en posters er in kon stoppen en ik zocht ook wat spullen naar haar smaak (dat zoek je dus een beetje uit via het instagram account van die persoon. Heel lollig!) Uiteindelijk paste het brievenbusdoosje bijna niet dicht, haha. Ook stuurde ik een kleinigheidje naar organisator Marloes als bedankje.
Zo tof.
Zowel het samenstellen, het Geven als het Krijgen zijn grote Blij-makers.
ik ben alweer ingeschreven voor de volgende swap en ik denk er nu serieus over om er ook één te organiseren via mijn blog, aangezien heel veel mensen geen instagram hebben. En dan geen paniek, je hoeft niet meteen zelf te maken, maar je kan ook heel creatief zijn in het bedenken van een verrassing.

Dus even polsen: is er animo voor een XXmiek-mini-swap-festijn? Say the word!
🙂
Fijne avond! XXmiek

4 gedachten over “Swapperdeflap!

 1. Leuk! Ik doe mee!

  1. Jeuh! Tof Chantal! Ik krijg ook positieve reacties via facebook.
   Ik ga even broeden op het hoe en wat, zal komende week iets opstarten. 🙂

 2. Natuurlijk ben ik super blij met jou prachtige kadootjes, kaarten hangen nog prachtig in de huiskamer een pasr zijn ingepikt door mijn dochters voor hun slaapkamer.
  Ze zijn ook echt super mooi binnenkort wat bij je bestellen want deze wil ik niet opsturen hi hi.
  Welke swap doe je nu mee heb ik gemist zeker en als jij er een organiseerd doe ik zeker mee.

  1. Ha wat tof Marielle! Ik werd voor deze swap via whatsapp uitgenodigd, haha! Een vriendinnengroep breidt hun swap wat uit door extra vriendinnen/ kennissen uit te nodigen. Ik ga deze week wat concreet maken, heel erg leuk dat er al mensen zijn die mee willen doen! XX!

Reacties zijn gesloten.