Geplaatst op

De Swap ’till You Drop!

Vrijdag de dertiende.
De uitpakdag van de Swap Till You drop!
Ik mocht een cadeautje maken voor Kelly.Dontsearchforhappiness

We mochten wat kernwoorden en een quote opgeven als houvast voor de swapmaatjes. Kelly’s quote:  “Don’t search for happiness. Create it!”
Vrouw naar mijn hart:-) Daar ging ik dus mee aan de slag en wat vond ik het pittig om iets te maken zonder zeker te weten wat de ontvanger er van gaat vinden. Brr. Maar is dat eigenlijk niet altijd zo? Dus, daar ging mijn swap: met deze quote, een lenteslingertje en wat kaarten.
Die lenteslinger zat me nogal dwars.
Ik heb wat van Kelly haar naai kunsten mogen bewonderen op ig en fb en daar zakte mij de moed van in de schoenen. Wat een heldin. Hele prinsessenjurken en carnavalkostuums. Maar het is nu eenmaal zo: ik ben nogal van de hatseflats en van “Omarm de imperfectie” en dus de rafelrandjes dus ik deed het gewoon op z’n Mieke’s… En guess what? Kelly is er bliede met! Fieuw:-) (en anders hangt ze ’t maar ergens in een hoekje in de tuin of zo..)

detail slinger(de vilten bolletjesslinger hangt hier nog hoor. Is van Return to Sender)
slingr
En mijn envelop was al gearriveerd. Van Deirdre uit Ierland! Dat vond ik op zich dus al bijzonder genoeg, haha. Maakte me niet uit wat ze gemaakt had, alles was goed. Het moest een week in de kast bewaard worden want we mochten vanavond pas om 21 uur uitpakken. Wat een oefening in geduld…
“Just Breathe”. Dat schoot mij te binnen toen ik een quote op moest geven. Ik vind de song van Pearl Jam zo te gek.

Dee schreef: “The idea is that in your Chaotic, sweet world, you get to sit down with a cup of tea or glass of wine and Just Breathe.” I will, Dee! Enjoying my glass of wine right now;-) Thank you so much!

coastersteapotcoaster
Excuus voor de slechte foto’s. Maar ik wilde ook gewoon nú het logje maken.
Zo. Nu ga ik nog even genieten van mijn wijntje en eens even bedenken wat ik ga maken voor mijn L E N T E kriebels SWAP!
Lieve Anouk, dankjewel voor het organiseren van deze toffe swap. 
Fijn weekend lieve mensen!
XXmiek