Geplaatst op

Cocon

Cocon
Cocon. Pentekening, 25x32cm

 
Dit was me een dag. Wat had ik dit nodig!
Een hele dag voor mijzelf. Na twee weken zieke kippies in huis. Die weken waren goed, veel chillen en knuffelen en zo maar u kent dat vast. Die alleen-tijd hè. Dat kon dus vandaag weer.
En dan komt dit er uit.
Een resultaat van heel veel… hoe moet ik dat zeggen?
Ach misschien moet ik er ook niets over zeggen.
Mag u het zelf invullen.

Oh! En de zon. Haha, die zon! Uitermate geschikt om lentekriebels op te wekken. Ik heb vandaag even een herinneringsmailtje gestuurd aan alle deelnemers van de L E N T E kriebels SWAP: maandag is de verzenddatum. Dus, nog bijna een hele week (een heel weekend!) om je envelop samen te stellen.
Willen alle deelnemers even hun lootje checken? Ik heb ongeruste mailtjes ontvangen van mensen die zijn gekoppeld aan een adres-loos maatje. Ai… Jammer als je niets krijgt volgende week… Checken dus!