Geplaatst op 9 Reacties

#lentekriebelsswap

Het is het laatste weekend. Iedereen is druk aan het voorbereiden, de spanning stijgt…
Misschien zit jouw swapmaatje hiertussen! Oeh!
Hier een paar screenshotjes van #lentekriebelsswap op ig.

IMG_1630[1]
IMG_1598[1]
En inmiddels zijn we zo ver dat er ook kinderen mee willen doen. Logisch! Als moeders zo enthousiast aan het swappen gaan mogen zij ook. Dus ik organiseer ook gewoon een Kidsswap. Daarbij zal ik het koppelen zelf gaan doen, hierbij een beetje rekening houdend met de leeftijd.
Binnenkort meer hierover… Eerst deze swap afronden;-) Maandag verzenden we!

Fijn weekend!
XXmiek

9 gedachten over “#lentekriebelsswap

 1. Er zit hier een enthousiaste dochter naast me op de bank, ze doet graag mee!

 2. Enne…, inderdaad spannend hoor, bijna verzend-tijd! 🙂

  1. wat leuk Chantal! En jaaa, spanning stijgt…
   @Suzanne: was hier idem, haha! Altijd op het laatste moment komen de leukste ideeën…

 3. Vandaag geen tijd voor het huishouden, even alles afzeggen want er moet echt nog wel wat gebeuren… Hopelijk kan ik morgen een mooi pakketje opsturen..

 4. toch jammer dat ik nog niks in mijn brievenbus heb mogen ontvangen…; wel erg m’n best gedaan op de post voor mijn swap-maatje… Nog even gecheckt bij de ‘lootjes-pagina’, maar al m’n gegevens staan er gewoon, incl. adres… (maar voor de zekerheid nog een keer opgeslagen)
  #niksaantedoenmaartocheenbeetjeteleurgesteld… 🙁

  1. Ha Renee: Jouw swapmaatje is heel blij met haar ontvangen post! Ze heeft op Instagram een foto gepost. Ik denk dat de buitenlandse post nog kan komen, aangezien ik verzenddag maandag had gezegd… We hebben een amerikaanse, ene ierse en belgische swapper erbij! Wellicht is er dus nog wat vertraagd onderweg… Hou me op de hoogte, ik heb extra swapmateriaal voor mislukte/ niet aangekomen swaps! Je krijgt ECHT wat!
   XX!

 5. Oei Renee, wat naar is dat! Hopelijk ligt het aan de post en is er wel iets onderweg naar je… Ik heb nog geen reactie gezien van mijn swapmaatje dus ik duim dat mijn post wel goed aangekomen is inmiddels..

 6. Net even gekeken, er deed maar 1 Suzanne mee. Suzanne, ik heb je pakketje ontvangen hoor (zie Instagram #lentekriebelsswap), dankjewel!!
  Groetjes Chantal

 7. Oh wat fijn Chantal! Waarschijnlijk heb je een afgeschermd ig-profiel want ik zie de foto er niet tussen. Maar fijn om te horen!

Reacties zijn gesloten.