Geplaatst op 2 Reacties

Wat een woei!

Blijkbaar is dit goed weer om veren te tekenen. Want dat deed ik vooral vandaag, naast het trotseren van de storm, afgewaaide takken ontwijkend. Best spannend zo, een ritje naar school! Heerlijk die wind, ik heb het gevoel dat ik weer schoon word gewaaid. Opruimen, dat hoofd.
stenenboekjes
Ondertussen luister ik naar Alain de Botton, via ’t youtube kanaal van The School of Life. Aanrader!

2 gedachten over “Wat een woei!

  1. mooi Miek! Werk je ook met “energie” als je de stenen betekent net als Jet?

    Heb gisteren de hele speach van Monica Lewinsky gekeken waar je de link van had gepost. Jeetje wat goed! Eens kijken hoe ik hier zelf aan kan bijdragen door niet op foto’s te klikken in entertainment secties van online kranten! Groetjes

  2. Ha Jonna! Mooie vraag. Ik denk er zelf ook steeds over na. Ik teken heel intuïtief op een steen, ben me niet bewust van het hoe en waarom. Het gaat eigenlijk een beetje vanzelf… Jet doet dat echt heel bewust en persoonlijk, dat is heel anders, niet te vergelijken in die zin. Ik denk niet aan iemand, denk ook niet dat ik dat zo kan. Maar elke steen voelt heel anders en ieder maantje of veertje, hoeveel ik er ook teken, heeft weer een heel andere “feel” dus energie. Dus ik denk wel dat het “iets” meegeeft…
    Maar ik denk dat het ’t mooist is als je zelf je steen voelt en zo uitzoekt.

    Ik ben ook erg onder de indruk van Monica Lewinsky. Wat sprak ze goed. En wat heeft ze gelijk. Heb het vandaag herbekeken en het had weer net zoveel impact.♥

Reacties zijn gesloten.