Geplaatst op 14 Reacties

Vakantiegevoel-kadootje

natgeregend- we don’t care! nieuwe boeken van de bieb.

Of het nu regent of de zon schijnt! Zomervakantie mensen. Mijn lievelings. We zitten al in onze tweede week. Weken zonder Tijd, van opblijven en logeren, spelen, uitslapen, klummelen en hangen, kleine teentjes breken (Bente’s vakantietraditie) en auto’s total loss rijden (maar man mankeert niets, hallelujah!). En van boeken uitzoeken bij de bieb en samen lezen op de bank.

En! Ik deed afgelopen weekend mijn eerste thuiswedstrijd. Die vergelijking had ik zelf nooit gemaakt natuurlijk (ik mis elk sport-gen), maar ex-voetballende Ramona noemde het zo en het was wel een beetje spannend ja, zo’n eerste keer markten in eigen stadje. Maar wat was het geslaagd! Een cultureel feestje in eigen stad, zo aan het water. Gezelligheid bij de kraam, en daar omheen ook ontzettend veel te doen. Kijk maar hoeveel schik we hadden, ik dacht er tussendoor ook nog even aan foto’s te maken:-).
Ik kreeg er op slag het ultieme vakantiegevoel van.

    

 En daar begon dus het tekenen op stenen- mét naam. Mooi, zo’n verzoek, lief idee om iemand zo’n kado te doen. Dat houden we dus maar even vast… Ik ga er ook één weggeven. 

Deze dus. Graag hoor ik van jou wie deze steen verdient en ook waarom. Jij zelf? Iemand die je lief is?
Deel het hieronder (in de reakties op het blog dus!) en de mooiste motivatie (ik kies zelf en over de uitslag mag niet worden gecorrespondeerd;-)) stuur ik een pakketje liefs met deze steen.
Ik kies komend weekend.
En verder… heb jij het vakantiegevoel ook al zo te pakken?

XXmiek!

 

 

14 gedachten over “Vakantiegevoel-kadootje

 1. Wat een schatje! Ik zou m zelf graag willen, om dichtbij te houden en het schatje in mezelf weer naar buiten te laten.

 2. Helaas hier nog geen vakantiegevoel… Gok op volgend jaar zomer haha. Ik zag deze mooie steen op IG langskomen en moest reageren. Ik zou hem dolgraag aan mijn moeder willen geven. Ze doet zoveel voor mij in deze misselijke, energieloze periode 🙂 X

 3. Sulaika, omdat het mijn D.u.s.h.i. Is én een mooie naam voor zo’n geweldige steen

 4. Voor mijn lieve collega Ida! Omdat ze een behoorlijk enerverend jaar mbt de gezondheid van mensen om haar heen achter de rug heeft en ook nog eens de super stoere beslissing heeft genomen om naast haar baan de 3 jarige!! opleiding voet reflexie te gaan volgen…. De steen kan haar af en toe weer even herinneren aan rust in drukke tijden!

 5. Voor mijn 13-jarige dochter Luna (hoe toepasselijk), die het ontzettend moeilijk heeft met de scheiding van haar vader en mij en er daarom voor kiest mij nu niet in haar leven te willen. Ik weet dat het ooit goed komt maar ik mis haar verschrikkelijk en zou mijn lieve maantje willen laten weten hoeveel ik van haar hou… ❤️

  1. Ik hoop dat de steen je verder helpt…wat een moeilijke situatie! Heel veel sterkte ♥

 6. Oh wauw..
  Ik ben dol op jouw maanstenen maar als ik de reacties hierboven lees dan gun ik het maantje veel liever aan een van de anderen. Mijn tijd komt nog wel. X

 7. Voor mezelf. Omdat ik alweer nachten slecht slaap. Wellicht kan een maansteen mij helpen…

 8. Prachtig! Heel graag zou ik deze steen willen geven aan mijn lieve vriendin die 1,5 maand geleden haar ongeboren zoontje is verloren bij 38 weken zwangerschap. Ik ben een speciaal pakketje voor haar aan het maken om haar, voor zover dat kan, troost te bieden. Deze steen zou er perfect in passen! Ik ga duimen…

 9. Hee Mieke, Dion hier, kortdoordebocht-vriendinnetje van Nienuh, misschien ken je me nog van lang geleden, Zevenmijlslaarzen..? Kon zo snel geen mailadres vinden, Mieke, en op Etsy zag ik de stenen niet.. dus vandaar via deze weg. Alle mensen hierboven hebben de steen die je wil weggeven harder nodig dan ik, dus ik hoef ‘m niet te krijgen, en de Local Sunday Markets mis is steeds, maar vind de stenen zoooo mooi.. zou heellll graag een of meerdere stenen bij je bestellen. Dus vertel me.. HOE?!! Dank en groetjess!!

 10. Lieve allemaal, wat een lieve reakties! Och och, hoe moet ik hier nu uit kiezen… Ontroerd van.
  Ik krijg nu mails van mensen met de vraag hoe ze mijn stenen kunnen bemachtigen. Dat is lastig, ze staan nog niet online!
  Ik ga Foto’s maken dus, Dionne, en ik zal hier op mijn website een speciale Stenen pagina aanmaken. Lijkt mij meest handig. We vieren morgen eerst jongste haar zesde verjaardag maar ik zal proberen zo snel mogelijk tot aktie over te gaan!

  Dankjewel voor jullie lieve reakties en interesse!

 11. Graag zou ik deze maansteen geven aan de levensgezel van mijn onlangs overleden zielemaatje. De maansteen kan voor hem symbolisch tonen dat, waar zijn vriendinnetje nu ook is, ze van hem blijft houden, van hier tot aan de maan en terug.
  liefs
  Marie-Christine

 12. Prachtige steen. Kan voor velen veel betekenen. Zeker bij pijn, verdriet en verlies, maar ook als je het (weer) goed hebt, laat de steen je dan dankbaarheid voelen. Succes met het uitkiezen, valt niet mee.

 13. Waarom en wie? Ik zou hem heel graag aan mezelf geven, omdat het zo belangrijk is jezelf ook wat te gunnen zo nu en dan…. Ik vind je stenen echt prachtig!

Reacties zijn gesloten.