Geplaatst op 6 Reacties

Ruilen!

Instagram is zo tof. Eén grote poel van inspiratie. Ik volg illustratoren van over de hele wereld, natuurfotografen, een heel bekende engelse kok, vriendinnetjes en vooral heel veel creatievelingen. Ik vind het heerlijk om er af en toe (kuch) even doorheen te scrollen. Het leuke is dat er echt zoveel verschillende talenten te zien zijn, mooi hoe ieder een heel eigen stijl, techniek, expertise heeft. Erg inspirerend!
Begin oktober benaderde Mary mij: ze wilde graag twee kleine schilderijtjes (zoals hier rechts) van me. Ze wilde eventueel ook wel ruilen? Wat een tof idee! Mary maakt prachtige BLIJ sieraden en ik koos voor een elegante messing armband met de tekst she flies with her own wings.
armbandBeetje gekke foto zo, ik ben duidelijk geen product fotograaf;-) Maar oh, wat is het een mooi sierlijk ding, ’t past me.

hartkettingAfgelopen week ruilde ik met 100%heppie. Ooit volgde ik haar blog wel regelmatig, maar de laatste jaren ben ik minder gaan bloggen en ook veel minder gaan lezen. Tijdgebrek, en fb en instagram nemen het een beetje over eigenlijk. Via instagram ontdekten we elkaar en ontstond er weer een ruil-aktie. En kijk nou toch, hoe mooi! Ik ben echt onwijs blij met het prachtige geborduurde hart (ik hartje hartjes) en het egeltje is zo ontzettend schattig. Met liefde en aandacht gemaakt, dat kan je zien. En dus loop ik al de hele week met een hart om mijn nek. 🙂

egeltje

Kiek dan!
De broche zit op m’n spijkerjack. Dat nu even niet van de kapstok komt, ook al is het heerlijk gevoerd, maar donder! Wat is het winters!
Ik zou eigenlijk wel een winterslaapje willen doen…

Maar nee, geen tijd. Er moeten kadoos ingepakt, posters ingelijst, hangers afgebakken en kettingen afgeregen. Afgerijgd? Haha, beide woorden onbekend. U begrijpt mij vast wel.
Ik ga nog even wat doen, met een flinke pot thee naast mij. En als u iets moois te ruilen heeft, dan weet u mij te vinden;-)

XX!Miek

6 gedachten over “Ruilen!

 1. Oh hier houd ik zo van!!! Ik wil wel ruilen hoor! Workshoppen samen met zoon? Is dat leuk?

  1. Ha! Ja dat is superleuk! Bedenk maar vast wat jij er voor wilt, gaan we even mailen voor een datum!

 2. wat een heerlijke blog! En wat een leuke ruil! Die ketting ken ik en draag ik zelf ook nog regelmatig!

  1. Ja, wat een toeval hè Elise. En heerlijk, al die vrolijkheid en liefde- het verspreid zich zo makkelijk, ’t kon wel besmettelijk zijn!

 3. Wat een leuk idee, ruilen! Die ketting is inderdaad erg leuk.

  1. Ja hè. Het is dan nog meer geven- en krijgen. Zo fijn om iets moois te ontvangen! Ik koop niet snel iets moois voor mijzelf, maar op deze manier… Gut, is dat het? Dat het het ontvangen rechtvaardigt…?
   🙂

Reacties zijn gesloten.