Over mij

55952381_453130905424408_8560925639853473792_nDoe dat, wat jou echt blij maakt.

Hoi! Ik ben Annemieke.
Maker, Moeder. Illustreren doe ik op papier (bijvoorbeeld voor Lunadea) en op stenen en ik schilder.  Met aquarelverf, acryl, maar eigenlijk gebruik ik het liefst allerlei materialen en technieken door elkaar. Dit doe ik vanuit huis, dus ik combineer alle familiepraktijken met het maken.

Ik word blij van mijn gezin.
En van de seizoenen, die ik nog beter meekrijg nu ik dagelijks wandelingen maak met ons nieuwsgierige, blije hondje Kees. Van lekker eten (ook wel van koken), van het bos, van muziek- vooral live, van mooie verhalen, kunst, samenwerken. Ik wandel graag en probeer goed mijn lijf te voelen (en mijn hoofd uit te zetten) door yoga te doen. Ik hou van vakantie en probeer dat gevoel in het dagelijks leven vast te houden.
Ik luister graag en veel naar podcasts, ik lees boeken, en hang veel op Instagram. Lezen lukt me niet altijd, af en toe heb ik de concentratie van een goudvis, maar ik hou er van om op te gaan in een boek!

Soms vind ik het ook ingewikkeld, datzelfde fijne, maar drukke leven, en daar probeer ik ook openhartig over te zijn. Wil je mij volgen en zien wat mij bezighoudt, bekijk dan mijn Instagram feed @annemieke.bouwman of volg mij op Facebook.
Heb je een opdracht, vraag of een opmerking? Kan je niet vinden wat je zoekt? Of wil je mij even vertellen waar jij blij van word? Tof!
Dat kan via dit formulier.