Over mij

55952381_453130905424408_8560925639853473792_nDoe dat, wat jou echt blij maakt.

Hoi! Ik ben Annemieke.
Mens, Maker, Moeder. Illustreren doe ik op papier (bijvoorbeeld voor Lunadea) en op stenen (maantjes!). Ook mag ik graag geboortekaartjes bedenken voor nieuwe mensjes. Ik schilder en teken, met aquarelverf, acryl, potlood- eigenlijk gebruik ik het liefst allerlei materialen en technieken door elkaar. Gezin en werk loopt bij mij allemaal door elkaar wat hartstikke fijn is en soms ook verhipte lastig.

Ik word blij van verbinden.
De meest leuke en lieve mensen zijn mijn klanten en ik vind het allemachtig fijn als er toffe gesprekken komen via instagram of in het echie. Als mensen verliefd worden op iets dat ik maakte ben ik gelukkig. Ik vind het geweldig dat ik nu zoveel stenen mag verkopen en dat ze ook de grens over gaan. Meestal gaat dat via mijn instagram account @annemieke.maakt dus hou die vooral in de gaten.

En ik word ook blij van de seizoenen, die ik nog beter meekrijg nu ik dagelijks wandelingen maak met ons lieve hondje Kees. Van lekker eten (ook wel van koken), van het bos, van muziek- vooral live, van mooie verhalen, kunst, samenwerken. Ik wandel graag en probeer goed mijn lijf te voelen (en mijn hoofd uit te zetten) door yoga te doen (euh. Da’s met ups en downs haha). Ik hou van vakantie en probeer dat gevoel in het dagelijks leven vast te houden.
Ik luister graag en veel naar podcasts, ik lees of luister boeken, en hang veel op Instagram. Lezen lukt me niet altijd, af en toe heb ik de concentratie van een goudvis, maar ik hou er van om op te gaan in een boek!

Soms vind ik het ook ingewikkeld, datzelfde fijne, maar drukke leven, en daar probeer ik ook openhartig over te zijn. Wil je mij volgen en zien wat mij bezighoudt, bekijk dan mijn Instagram feed @annemieke.bouwman of volg mij op Facebook.
Heb je een opdracht, vraag of een opmerking? Kan je niet vinden wat je zoekt? Of wil je mij even vertellen waar jij blij van word? Tof!
Dat kan via dit formulier.